Harry Potter 4: The Goblet of Fire

Gisteravond zijn Monique en ik gezellig samen naar de 4e film over de jonge tovenaar Harry Potter geweest. En het was echt gezellig. Met zijn tweetjes naar de film is toch altijd heel anders dan wanneer je met meerdere naar de film gaat. Een leuke film, maar we merkten toch wel dat we enigszins wat misten doordat we de derde film niet gezien hebben. Bovendien gaat de film erg snel en heb je soms het idee dat er hele hoofdstukken verdwenen zijn, waardoor je een heleboel clues mist. De film kwam op mij over als een samenvatting van een verhaal, met extra accent op (uiteraard) de actie scènes.

Tijdens de voorstukjes kwam "Happy Feet" voorbij.

"Deze film zou echt heel geschikt zijn voor die... hoe heet hij ook alweer?"

Monique kon niet op de naam komen.

"Wie? Eddy Murphy?" We hadden het daarvoor over King Julian uit Madagascar (die daar overigens helemaal niet in speelt, King Julian wordt gespeeld door Sacha Baron Cohen), dus mijn voorstel was niet zo vreemd.

"Nee, die vent uit.. uh... die film met die moeder..."

Ik kijk haar niet begrijpend aan.

"Je weet wel, Mrs. Doubtfire heet die geloof ik."

"Ow euh... Robbie Williams!"

Monique lag dubbel en ik kon na twee seconden mijn fout ook wel inzien. En ik kwam maar steeds niet op de juiste naam. Uiteindelijk blijkt dat ik er toch niet zo heel erg ver naast zat, het moest natuurlijk Robin Williams zijn. Lijken ook zo op elkaar.

Comments

Comments powered by Disqus