Ziekenhuis laat ouders uit ouderlijke macht zetten

Nu weet ik natuurlijk niet wat er precies is voorgevallen, maar de Telegraaf zelf spreekt over een medische fout bij de geboorte. Maar om dan de ouders uit de ouderlijke macht te ontheffen, zodat je de baby kunt laten inslapen...? Ik weet het niet. Toevallig afgelopen weekend tegen Elise gezegd (die haar hond heeft laten inslapen dit weekend :() dat we daar jaloers op kunnen zijn, dat we zo makkelijk het leed van een dier mogen verzachten. Maar ik weet nog niet helemaal wat ik hier van vind: Ziekenhuis laat ouders uit ouderlijke macht zetten

Eén ding weet ik wel zeker, ouders uit hun ouderlijke macht zetten is een allerlaatste redmiddel als het heel erg slecht gaat... Ik hoop dat dat ziekenhuis dat ook zo ziet.

Comments

Comments powered by Disqus