Zorgen

Vandaag ben ik uiteraard gewoon aan het werk. Beneden, zelfs, dus Fluf zit alleen. Nou ja, praktisch alleen. Uiteraard heb ik de webcam in mijn browser aanstaan, zodat ik alles kan bijhouden wat er gebeurd. Als het een beetje meezit kan ik woensdag een webcam van Interlink lenen, zodat ik het andere gedeelte van de kooi ook in de gaten kan houden. Misschien nog eens kijken naar nog een webcam, zodat ik een wat meer totaal beeld kan krijgen van de kooi... En eens kijken of ik iemand ken met een infrarood webcam... Okay, nu draaf ik misschien een beetje door.

Maak me toch wel een beetje zorgen. Gisteren heb ik de hele dag door beweging gezien, maar vandaag heb ik nog niks gezien. Beestjes liggen natuurlijk gewoon te slapen, natuur gaat zijn gang en dat soort dingen. Maar ik maak me toch wel zorgen... Zal wel goed zijn... Komt wel goed... Toch?

Comments

Comments powered by Disqus