Twee dode konijntjes

Zojuist hebben Hanneke en ik twee dode konijntjes uit Fluffy's hok gehaald. Eén was degene die ik vanmiddag verplaatst heb en die toen nog flink aan het bewegen was. De tweede was duidelijk al langer dood. Ik vind het jammer, maar ja, dat is de natuur. Verklaart waarschijnlijk ook waarom Fluffy die konijntjes ernaast had liggen, ze zal geweten hebben dat er iets mis mee was. Ze lagen ook echt in de composthoop, het hoekje waar Fluf poept en plast (ik zei toch dat konijnen zindelijk zijn?). Ik heb even met haar geknuffeld, maar ze was duidelijk blij dat de konijntjes opgeruimd zijn. Ze lijkt een heel stuk rustiger.

Uiteraard weer even intensief naar de hoop die in beeld is op de webcam gekeken en die ging ineens een centimeter omhoog. Dus ik weet niet hoeveel het er zijn, maar er zit in ieder geval nog iets onder dat leeft en beweegt. Durf nog steeds niet het nest open te maken, dus we zullen moeten wachten tot volgende week.

Harry kwam nog met een correctie, na 9 dagen komen ze pas uit het hol. Dat zou dus tweede kerstdag zijn. Laten we het hopen. De spanning is zo ongeveer te snijden en ik sta stijf van de zenuwen, bang dat er nog meer dood zijn :(

Comments

Comments powered by Disqus