Nedstat is zooi geworden

Ik had al enkele maanden een nedstat metertje op mijn site om pageviews te meten. Niet dat ik dat nu echt zo enorm interessant vind, maar is altijd leuk om eens naar te kijken. Blijkt die zooi ineens popups te geven! Zag ik uiteraard niet in mijn browser, omdat die popups simpelweg negeert. Gelukkig wees Rob me erop.

Mocht je dus de afgelopen weken een popup gehad hebben op mijn site met reclame, mijn excuses. Als ik dat eerder had geweten, had ik het eerder weggehaald. Maar het is niet eens gemeld aan hun gebruikers.

Zou dat niet illegaal zijn? Zonder medeweten van de site-eigenaar popups vertonen met reclame? Of zullen ze dat hebben afgevangen in hun algemene voorwaarden? In ieder geval, ik adviseer eenieder om geen nedstat meer te gebruiken.

Comments

Comments powered by Disqus