None

Nog een prettige kerst (beetje laat, maar goed) en zo. Het is hier dus duidelijk druk geweest. Klein updateje over vanalles.

Fluf heeft nog drie levende kleintjes. Twee ervan zijn wat grijzig en eentje is net zo bont als Fluf zelf. Als dat een vrouwtje is, denk ik dat ik die ga houden. De webcam is een beetje verplaatst, want het nest is verplaatst. Het gedeelte waar het nest eerst was, is inmiddels afvalhoop. We denken dan ook dat er nog wat lijkjes in liggen, maar hebben nog niet de moed gehad om die daadwerkelijk te onderzoeken. Maar morgen moet dit gewoon gebeuren, dus dan ga ik het doen ook... diepe zucht

Verder is het druk met kerst. Zaterdagavond en gisteren ben ik bij Monique geweest, vandaag vieren we het hier (ik kan ieder moment geroepen worden). Ik heb al een nieuwe headset gehad en sokken. Ja, sokken ja. Kan ik ook niks aan doen. Wel lekker warme. Vandaag zal ik nog wel meer krijgen. Monique en ik hebben van de week al een paar keer besproken dat we volgend jaar niet meer gaan meedoen met de kadootjes. Teveel stress en maakt de kerstdagen minder leuk, in plaats van leuker. Of we het echt niet doen, zien we volgend jaar pas, maar ik denk dat ik in ieder geval voet bij stuk ga houden. Ik kijk werkelijk op tegen de kerstdagen, in plaats van dat ik er naar uitkijk. Als iedereen nou een Amazon lijstje had, dat was tenminste praktisch...

Verder is Aagje vandaag jarig! Ze wordt 2 jaar oud! Niet dat we het echt vieren, maar ik hou het wel in gedachten. Straks of morgen maar even een heel lang stuk met haar gaan wandelen. Dat vindt ze het fijnste van alles, wandelen en luisteren.

Zo, tijd voor het laatste verplichte nummer van deze kerst.

Comments

Comments powered by Disqus