Switchen van Hi naar...?

Zojuist heeft Hi me een smsje gestuurd met de mededeling dat ze binnenkort geen Mastercard meer accepteren om je beltegoed op te waarderen. Laat dat nou de enige manier zijn waarop ik al bijna 2 jaar mijn beltegoed opwaardeer. Dus ik ben aan het kijken naar een andere provider.

Maar dan zit je met het volgende probleem: Welke? Tele2 lees je slechte dingen over op consumentensites (kijk maar eens bij het Telefonie forum bij Tros Radar). Vodafone (mijn favoriet, had ik voor mijn Hi kaart ook) heeft hier helaas hele slechte dekking. Hanneke heeft Vodafone en die is hier eigenlijk continu niet te bereiken. Ik moet bereikbaar zijn. Orange noemt zijn producten prepaid, maar je bent verplicht iedere maand geld over te maken voor beltegoed. Bovendien, als je dan kiest voor de goedkoopste optie (€5 per maand), betaal je €0,12 per smsje. Als je gaat voor de duurste optie (€15 per maand), betaal je ineens €0,08 per smsje. Vind ik persoonlijk dus nogal hufterig. Scarlet belt ons zo vaak en heeft zulke irritante reclames, die wil ik gewoon niet ondersteunen.

Wat blijft er dan nog over? Geen enkele provider lijkt werkelijk goede dienstverlening af te leveren. Misschien toch maar overstappen dan op Mobiel Opwaarderen, zodat ik rechtstreeks via mijn bankrekening geld kan overschrijven naar Hi. Maar ben niet tevreden met een dergelijke optie.

Iemand een advies?

Comments

Comments powered by Disqus