Dungeons and Dragons: Een nieuw begin

Ik mis het spelen. Alhoewel er veel tijd gaat zitten in het voorbereiden en het daadwerkelijk uitvoeren, mis ik het spelen van Dungeons and Dragons. Ik heb het jaren in Eindhoven gespeeld met een groepje vrienden, maar dat is op den duur verwaterd. Bovendien was het redelijk vermoeiend voor mij om iedere keer weer naar Eindhoven te gaan en daar slaapplaatsen te regelen en dergelijke. Maar ik mis het wel. Enorm, eigenlijk.

Dus bij deze een oproep: Zijn er mensen die in Zuid-Limburg (Sittard, Heerlen) weer D&D met mij willen spelen? Mijn voorkeur gaat uit naar een groep mensen die het leuk vinden om samen een verhaal uit te spelen, niet zozeer het snel beestjes hakken en sterker worden om sterkere beestjes te kunnen hakken. Zowel als DM als speler ben ik beschikbaar. Roept u maar. Iemand?

Comments

Comments powered by Disqus