Allerlei

Alhoewel ik zeker weet dat ik ook mijn studententijd erg productief en gezellig heb doorgebracht, word ik toch wel een beetje jaloers als ik lees wat Elise allemaal meemaakt daar in San Francisco. Dan denk ik terug aan mijn eigen bijna-avontuur, het half jaartje Ghana wat niet doorgegaan is. En dan baal ik wel een beetje. Natuurlijk, ik ben nog jong en nog genoeg tijd en zo, maar rond je twintigste is alles toch net even anders dan wanneer je dichter bij de 30 zit dan de 20.

Daarnaast heb ik nog niet gemeld dat ik Frummel en Guinny twee weken geleden verkocht heb aan de dierenspeciaalzaak. Het zat eraan te komen, natuurlijk. Ja, inderdaad, alleen Frummel en Guinny. Muuz was op het einde zo aanhankelijk dat zelfs Monique in de auto onderweg naar de dierenspeciaalzaak wel een beetje voor haar viel. In de dierenzaak hebben ze meteen even een geslachtsanalyse gedaan. Muuz en Frummel zijn vrouwtjes en Guinny was een mannetje. En Muuz leeft nu dus lekker samen met Fluffy.

Bart en ik hebben het erg druk met Cidev, momenteel. Een paar opdrachten die naast elkaar lopen en binnenkort alweer af moeten zijn. En we zijn natuurlijk hard aan het werk om nog meer nieuwe klanten te krijgen. Zo zijn we begonnen met een Small Business Academy (Teamvenlo) en zijn we aan het kijken wat we nog meer kunnen doen.

Genoeg te doen, dus :)

Comments

Comments powered by Disqus