Weekendje weg en lekker druk daarna

Het lijkt alweer lang geleden. In het weekend van 3 maart zijn we met zijn drietjes (Monique, Aagje en ik) naar een bungalowpark in Gees, Drenthe geweest. Lekker een weekendje weg, helemaal niks doen. Zijn lekker tot rust gekomen, ook al hebben we over de terugweg iets langer gedaan dan gepland (met mijn kop vol rust ben ik richting Utrecht gereden in plaats van richting Nijmegen), maar zelfs dat was lekker rustig.

Daarna meteen begonnen met een grote, nieuwe opdracht, die voor ons erg interessant kan zijn. Maar zoals je misschien al van me gewend bent, ga ik er niks verder over uitleggen. Mag ook niet, want we hebben een NDA getekend (en daar staat stiekum helemaal niks in over het wel over niet over de klant of de opdracht mogen hebben op mijn blog, maar is wel een goed excuus om het niet te doen). Het leuke aan deze opdracht is wel dat het precies een opdracht is die wij als ideaal beschouwen: Uitdagend, nieuwe technologie, interessant, Open Source. En hij duurt ook nog wel even.

Daarnaast komen bestaande klanten ook met steeds meer opdrachten, waardoor we het werkelijk erg druk gaan krijgen. Eindelijk, want het heeft veel te lang geduurd. Eindelijk is het punt in zicht, het punt waarop we kunnen zeggen dat we ervan kunnen leven. Hard aan het werk, dus.

Comments

Comments powered by Disqus