Blog low

Met mijn bloggen gaat het steeds langzamer. Op zich heb ik wel genoeg te vertellen. Er is vanalles gaande. Afgelopen zaterdag hebben ze de zijspiegel van Monique's auto eraf gereden en zijn ze zo aso geweest om niet eens een briefje achter te laten. Anouk is bevallen van 8 pups. Alma ook. Aagje bijt nog steeds naar andere honden, maar is heel lief. Bart en ik hebben besloten een kantoortje te huren om in te werken. Interessante nieuwe klanten en bijbehorende opdrachten. Ik ben mijn slaapkamer eens in de twee weken kwijt. Ik heb een goede vriendin de Fantasy-boeken-wereld ingetrokken en ze vindt het nog leuk ook. Vandaag is er een comment geplaatst op een blog post van april vorig jaar en dat heeft me best wel geraakt.

Maar eigenlijk heb ik geen zin meer om dat alles te vertellen. Ik vertel het al zo vaak en aan zo veel mensen, dat de meerwaarde om het op mijn blog te zetten een beetje verdwijnt. Natuurlijk, ik heb dat om de zoveel maanden. Komt vanzelf wel weer goed. Maar voorlopig hoef je niet al te veel posts te verwachten hier. Komt wel weer. Als ik meer inspiratie en tijd heb. Vooral tijd.

Comments

Comments powered by Disqus