Gescheiden ouder = lelijke dochters?

Ik las vandaag een artikel op Noorderlicht over het uiterlijk van meisjes bij gescheiden en niet-gescheiden ouders. Ik vond het wel erg typisch. En als ik erover nadenk, heb ik dat zelf ook al erg vaak gezien. Monique's ouders zijn bijvoorbeeld nog steeds bij elkaar en (misschien ben ik bevooroordeeld, hoor, maar toch) ik vind Monique toch een hele knappe meid.

Maar ook andere vriendinnen van me waarvan de ouders bij elkaar zijn, zijn behoor knap. Nou trek ik altijd al naar de knappere meiden, maar het valt me toch wel op. Eens wat vaker op letten.

De laatste hypothese die in het artikel gesteld wordt, lijkt me niet correct. Tenminste, het geldt niet voor mij. Mijn ouders zijn gescheiden, maar ik heb altijd moeite moeten doen om meisjes in me geïnteresseerd te krijgen!

Comments

Comments powered by Disqus