Positief naar bed

Eigenlijk zou ik een hele hoop frustraties van me af moeten bloggen, nu. Dat Aagje het slecht deed op de eerste demo-team les sinds maanden vanochtend, dat ik mijn werkkamer aan het leeghalen ben zodat mijn bed er kan staan en ik mijn aparte slaapkamer dus kwijtraak, dat ik de konijnen dus ook van mijn kamer weg moet doen en dat ik heel erg bang ben dat Muuz daardoor nooit meer tam zal worden, aangezien die nu net pas echt een beetje affectie richting mij aan het vertonen is, etc. Maar dat doe ik niet.

Van 21 juli tot 28 juli gaan we met z'n drietjes weer naar Gees, Monique, Aagje en ik. We gaan met mijn 14 jaar oude Corsaatje, dus dat zou nog best wel eens een heel avontuur kunnen worden. De kleine bungalows waren niet meer vrij, dus we hebben een groter model moeten pakken. Maar goed, dat is natuurlijk ook onze eigen schuld, aangezien we vandaag pas gereserveerd hebben. Dan hebben we drie slaapkamers tot onze beschikking. Beetje overkill, maar goed. Ik heb er zin in en ik heb er behoefte aan. Hard gewerkt, de afgelopen maanden (en niet eens zo hard als Bart!).

Dus met een positief gevoel naar bed en slapen. Anders lig ik toch alleen maar te piekeren.

Comments

Comments powered by Disqus