Vakantie!

Eindelijk is het dan zo ver. Nog een paar uurtjes slapen en dan vertrekken we naar ons huisje in Gees om lekker een week lang niks te doen. De afgelopen dagen was een beetje stressen in de hoop dat ik alles nog op tijd af zou krijgen (wat overigens niet is gelukt), gisteren tot laat gewerkt, vandaag vroeg begonnen en tot laat gewerkt en nog steeds twee steekjes laten vallen. Het ene ding voor een bestaande klant was niet helemaal mijn schuld, er waren andere zaken bij hun die mijn aandacht vereisten en die prioriteit hadden. Bovendien had ik van te voren niet gedacht dat het programma wat ik zou gaan ontwikkelen zo ingewikkeld was. Nou ja, het principe is niet ingewikkeld, maar het moet aansluiten op een ander programma en dat programma is nogal complex.

Het andere is een belofte over een desktopmachine van een kennis. Mag ik ook "uurtjes voor rekenen" (verschrikkelijk klinkt dat, maar goed), maar ik had gehoopt dat ik hem vandaag een vervanging kon aanbieden. Helaas, zijn netwerk ging afgelopen dinsdag naar de haaien en zonder dat netwerk kon hij niet werken. Dus afgelopen dinsdag daar 6 uur mee bezig geweest om het weer een beetje werkend te krijgen. Kwam een stukje hardware tekort en dat is vandaag afgeleverd, waardoor ik het goed hebben kunnen maken.

Een goeie vriendin komt binnenkort ook weer terug naar Nederland, waardoor ik ook daar weer een dagje vrij moet houden. We hebben naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe, leuke, uitdagende opdracht erbij, waar ik erg veel zin in heb. Bart is aan het overwegen of hij zijn laatste project in een uitgebreidere versie durft aan te pakken. Kortom, allemaal spannende dingen voor als ik weer terug ben.

Maar voor nu, vakantie!

Comments

Comments powered by Disqus