Proeflezers gezocht

De vakantie van Monique en mij was heerlijk. We hebben een hele week niks gedaan. Uiteraard een paar keer met het hondje wezen wandelen (samen of alleen) en inkopen gedaan in de dorps-Spar, maar verder hebben we in het huisje zitten lezen of praten of tv kijken of film kijken (ik had wat films meegenomen). Mijn boeken, Katherine Kerr's The Black Raven en The Fire Dragon. Helaas heb ik The Gold Falcon, 10e en laatste boek uit deze serie, nog niet in mijn bezit en het waren ook de enige twee boeken die ik meegenomen had. Dus ik ben weer eens gaan schrijven.

Uiteindelijk zal ik het verhaal denk ik gewoon hier op mijn blog zetten. Maar ik zou het wel prettig vinden als er mensen zijn die het verhaal eerst willen lezen en me van allerlei commentaar willen voorzien. Niet alleen spelfouten en grammaticafouten, maar ook zinnen die niet lekker lopen en verhaalwendingen die onlogisch zijn. Bij voorkeur dus mensen die wel eens regelmatig Fantasy lezen. Interesse? Laat even een berichtje achter en ik stuur je het eerste hoofdstuk. Het wordt een kort verhaal, misschien net 30 A4tjes lang, maar ik heb nog geen idee of ik dat al ga halen. Ik heb er ook nog geen naam voor, maar wel al een werktitel: "Vuur".

Het is een hele tijd geleden dat ik voor het laatst geprobeerd heb om weer echt iets te schrijven, dus ik kan niet beloven dat het de moeite waard zal zijn. Maar ik zal je moeite in ieder geval waarderen.

Comments

Comments powered by Disqus