Hey psst, konijntje hebben?

De afgelopen maanden is er heel veel veranderd in mijn leven. En er gaat nog een heleboel extra veranderen. Zoveel, dat ik besloten heb dat ik de konijnen beter weg kan doen. Ik kan ze niet het leven geven dat ik ze wil geven in de huidige opzet. Pa is allergisch, waardoor ze niet binnen kunnen en ze zijn gewoon gewend dat ze rond kunnen rennen. Nu staan ze in de garage, samen in één hokje dat eigenlijk te klein is voor ze allebei.

Dus, wie heeft interesse in een konijntje? Ik doe zowel Fluffy als Muuz weg. Ze zijn allebei compleet hand-tam (al zullen ze misschien even aan je moeten wennen, maar dat is heel makkelijk: geef ze eten). Als je ze allebei wil, krijg je er van mij de kooi en alle toebehoren die ik heb bij. Als je er een wilt, is ook geen probleem, maar dan kan ik je helaas geen kooi aanbieden. Zoals gezegd, ze zijn gewend om rond te kunnen rennen, anders is de kooi eigenlijk te klein voor ze allebei. Ik hoef er niks voor, behalve de belofte dat je beter voor ze zult zorgen dan ik momenteel doe en dat ze genoeg aandacht krijgen. En dat je ze zelf komt ophalen :)

Fluf is ongeveer 2 jaar oud, Muuz is 1 jaar, 1 maand en 11 dagen oud. Konijnen worden 5-10 jaar oud (sommigen zelfs 15!!), dus je hebt er nog heel lang plezier van. Meer lezen over hoe mijn konijntjes het hier hadden? Klik rechts in het menu op "Fluffy".

De beslissing is met pijn in mijn hart genomen, maar ik zie echt geen andere oplossing :( Dit kan zo ook niet :(

Comments

Comments powered by Disqus